Thursday, 14 February 2013

cara nak jadi hotstuff dan dapat like banyak


Cara untuk menjadi HOTSTUFF
                                                     Assalamualaikum ,


          Nak jadi 'HOTSTUFF' kat FACEBOOK and TWITTER ? Yaa anda telah masuk ke tempat yang betul :) Act senang je nak jadi HOTSTAP ni . Buat hal kat facebook and twitter , then ramai yang BASH korang . Kan ? senang kan !!!

         HAHA , jangan jadi B**** eh , okey kalau betullah korang nak jadi hot kan , FIRST , korang kena rajin online , kalau jarang nak online macam mana orang lain nak kenal korang , ye dak ? Yela tu ...

        Okey , yang kedua pula , kena rajin tegur , IM , komen , LIKE , retweet , fav dia punya twit lah ,

        Ketiga , korang kena la rajin update benda-2 yang berguna , contoh macam ni " Lelaki yang mengalah bila bergaduh dengan perempuan bukan bermakna dia lemah. Tapi maknanya lelaki tu hormat kat perempuan tu :') " <3

        Keempat , korang kena selalu bagi komen-2 yang positif . Kalau benda tu tak elok , korang leh tegur dengan elok kan ? HAHA . Tu je yang sempat aku nak kongsi dengan korang . Aku tau bagi nasihat je . Tapi aku pun tak HOT lagi ... HAHA , kbyee .


                                         Assalamualaikum :P

No comments:

Post a Comment